СТАБІЛІЗАЦІЯ РІВНЯ ЦУКРУ В КРОВІ ПРИ ГІПОГЛІКЕМІЇ ЗА ДОПОМОГОЮ АЛАНІНУ

Abstract

Робота присвячена замінній амінокислоті - L-аланіну, яка залучається до вуглеводного обміну при зниженні надходження глюкози в організм. Перераховано джерела аланіну і зроблено огляд експериментальних даних щодо стабілізації цукру в крові, захисту печінки й ощадного впливу на м'язи при інтенсивних тренуваннях.

Description

Keywords

Citation

Ковальов О.М. Стабілізація рівня цукру в крові при гіпоглікемії за допомогою аланіну / О.М. Ковальов, Л.О. Трошина, Є.Л. Чорновол та ін. // АВІА -2013: Матеріали ХI міжнародної науково-технічної конференції, 21 - 23 квітня 2013 р.– Київ, НАУ, 2013.- Т.5. – С. 29.21 - 29.23.