Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/13414
Название: Принципи розрахунку площ при проектуванні і розміщення торгових підприємств в сільській місцевості
Авторы: Хлюпін, Олександр Анатолійович
Ключевые слова: торгові підприємства
сільська місцевість
розрахунок площ
радіуси доступності
Дата публикации: 17-ноя-2014
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Принципи розрахунку площ при проектуванні і розміщення торгових підприємств в сільській місцевості / Хлюпін О.А. // АРХІТЕКТУРА та ЕКОЛОГІЯ: Матеріали VІ Міжнародної науково-практичної конференції (м.Київ, 17-19 листопада 2014 року). - К.: НАУ, 2014. – с. 292-294
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/13414
Располагается в коллекциях:Архітектура та екологія 2014

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
38-Хлюпін.pdf705.7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.