Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/42760
Title: Розгляд ситуативного лідерства як одного з інструментів підвищення ефективності навчання студентів вищих навчальних закладів
Authors: Голоднюк, Альбіна Анатоліївна
Keywords: підвищення
конкурентоспроможності
лідерські
якості
потенціал
ініціативність
підвищення
стійкості
Issue Date: 7-Jun-2019
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Голоднюк А.А. Розгляд ситуативного лідерства як одного з інструментів підвищення ефективності навчання студентів вищих навчальних закладів.//Матеріали V Mіжнародної науково-практичної конференції [«Інтелектуальна та емоційна складові навчання іноземних мов: новітні тенденції і виклики для вищої школи»] (Київ, 7 червня 2019 р.) – К.: ФМВ, НАУ, 2019. – С. 52-57.
Abstract: В умовах сьогодення для підвищення конкурентоспроможності сучасні студенти вищих навчальних закладів повинні володіти не лише професійними знаннями і навичками, але й лідерськими якостями і вмінням ситуативно коректно реагувати на об’єктивні умови та відповідні обставини для підвищення ефективності навчання у вищих навчальних закладах.Здатність студентів брати ініціативу на себе і виявляти лідерський потенціал в багатьох випадках обумовлюють покращення результатів в навчанні і практичній діяльності, підвищення рівня стійкості при вирішенні викликів і завдань в умовах працевлаштування.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/42760
Appears in Collections:Тези конференцій кафедри іноземних мов

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
стаття_Голоднюк А.А.pdfтези доповіді607.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.