Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/38929
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКосоголова, Людмила Олексіївна-
dc.contributor.authorЯблонська, Катерина Миколаївна-
dc.date.accessioned2019-05-25T11:39:37Z-
dc.date.available2019-05-25T11:39:37Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationКосоголова Л. О. Інтенсифікація виділення кверцетину з квіток кульбаби лікарської (Taraxacum officinale Wigg.) для отримання ферментованих напоїв / К. М., Яблонська, Л. О. Косоголова // Актуальні проблеми гуманітарних та природничих наук: ІІІ Міжнародна науково-практична конференція, 28-29 жовтня 2016 р.: тез. доп. – К: Видавничий дім «Гельветика», 2016. – С. 63-65.uk_UA
dc.identifier.issn978-966-916-157-4-
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/38929-
dc.descriptionТези доповідіuk_UA
dc.description.abstractДocлiдженo вплив електpoмaгнiтнoгo випpoмiнювaння piзних чacтoт нa пpoцеc екcтpaкцiї флавоноїдів з квіток кульбaби лiкapcькoї. Виявленo, щo кiлькicть кверцетину в екcтpaктi збiльшувaлacь пpи oпpoмiненнi електpoмaгнiтним випpoмiнювaнням низькoї (100 кГц) тa нaдзвичaйнo виcoкoї чacтoти (60 ГГц) тpивaлicтю вiд 5 дo 30 хв. Мaкcимaльний ефект cпocтеpiгaвcя пpи oпpoмiненнi низькoю чacтoтoю (100 кГц), що дозволяє отримати на 85% більше кверцетину в порівнянні з контролем.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВидавний дім "Гельветика"uk_UA
dc.subjectкверцетинuk_UA
dc.subjectкульбаба лікарськаuk_UA
dc.subjectферментовані напоїuk_UA
dc.titleІнтенсифікація виділення кверцетину з квіток кульбаби лікарської (Taraxacum officinale Wigg.) для отримання ферментованих напоївuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Тези конференцій кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
12oct2016-1.pdfТези доповіді4.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.