Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/13659
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГуль, В. В.-
dc.date.accessioned2015-03-29T15:52:53Z-
dc.date.available2015-03-29T15:52:53Z-
dc.date.issued2015-03-12-
dc.identifier.citationГуль В. В. Безпечність продуктів харчування / Юридична наука і практика: виклики часу: V міжнародна науково-практична конференція, 12 березня 2015 р.: тези доп. – К, 2015. Т. 3. – С. 104-107.uk_UA
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/13659-
dc.description.abstractРобота автора присвячена розгляду та аналізу безпеки продуктів харчуванняuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectправове регулюванняuk_UA
dc.subjectпродукти харчуванняuk_UA
dc.titleБезпечність продуктів харчуванняuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
dc.subject.udc347.451.031 (043.2)-
Appears in Collections:Тези конференцій кафедри господарського, повітряного та космічного права

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гуль.doc40.5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.