Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/13659
Назва: Безпечність продуктів харчування
Автори: Гуль, В. В.
Ключові слова: правове регулювання
продукти харчування
Дата публікації: 12-бер-2015
Бібліографічний опис: Гуль В. В. Безпечність продуктів харчування / Юридична наука і практика: виклики часу: V міжнародна науково-практична конференція, 12 березня 2015 р.: тези доп. – К, 2015. Т. 3. – С. 104-107.
Короткий огляд (реферат): Робота автора присвячена розгляду та аналізу безпеки продуктів харчування
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/13659
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій кафедри господарського, повітряного та космічного права

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гуль.doc40.5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.