Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64649
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтрига, Владислав Олександрович-
dc.date.accessioned2024-07-09T12:16:16Z-
dc.date.available2024-07-09T12:16:16Z-
dc.date.issued2024-06-
dc.identifier.citationСтрига В.О. Аналіз фінансової стійкості і результативності малих підприємств та шляхи їх покращення – Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. – 60 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64649-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань:07 Управління та адміністрування, спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», освітньо-професійна програма ««Фінанси і кредит». Керівник проекту: - кандидат економічних наук, к.е.н. доцент Вікторія Козловаuk_UA
dc.description.abstractСільське господарство та фермерські господарства відіграють важливу роль у розвитку економіки і фінансових систем багатьох країн. Фермерські господарства є особливою формою сільськогосподарського підприємництва, оскільки їх діяльність базується на самостійному управлінні та виробництві сільськогосподарської продукції. Основні переваги фермерських господарств полягають у їхній гнучкості, швидкій реакції на зміни на ринку, а також у здатності швидко впроваджувати нові технології та методи виробництва. Крім того, фермерські господарства сприяють збереженню традиційних методів сільського господарства та розвитку сільських територій. За правильної організації та ефективного ведення господарства фермер може отримати стабільний прибуток, а також сприяти розвитку місцевої економіки шляхом залучення робочої сили та створення нових робочих місць. Таким чином, розвиток фермерських господарств сприяє загальному підвищенню економічного рівня сільських регіонів та країни в цілому. Фермерські господарства, як форма підприємницької діяльності, використовують земельні ділянки та біологічні активи для виробництва продукції тваринництва і рослинництва, а також її переробки. Це означає, що фермер може займатися вирощуванням сільськогосподарських культур, утриманням тварин для м'яса, молока або інших продуктів тваринництва, а також виготовленням продуктів переробки, таких як сир, м'ясні консерви, олія тощо для отримання додатних фінансових результатів та їх зростання. Створення юридичної особи дозволяє фермерському господарству отримати такі переваги: мати свою власну правову особистість, що спрощує здійснення різних операцій, включаючи укладання контрактів, отримання кредитів, участь у громадських програмах; відокремити майно та фінанси фермерського господарства від особистих майнових інтересів фермера, що забезпечує більшу юридичну та фінансову захищеністьuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectдипломна роботаuk_UA
dc.subjectфінансова стійкістьuk_UA
dc.subjectрезультативністьuk_UA
dc.subjectмалі підприємстваuk_UA
dc.titleАналіз фінансової стійкості і результативності малих підприємств та шляхи їх покращенняuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом_Стрига.pdfДипломна робота585.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.