Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62687
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМатвієвський, Д. Р.-
dc.date.accessioned2024-03-19T07:46:41Z-
dc.date.available2024-03-19T07:46:41Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМатвієвський Д.Р. Вплив цифровізації та її переваги у сучасному світі // Матеріали XIII Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Фінанси, облік та оподаткування: теорія і практика». – К.: НАУ, 2023. – С.65-66.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62687-
dc.description1. Панкратова О.М. Цифровізація як сучасний тренд розвитку менеджменту// Економіка та суспільство. № 3, 2021. 2. Цифровізація: переваги та шляхи подолання викликів. URL: https://razumkov.org.ua/statti/tsyfrovizatsiia-perevagy-ta-shliakhy-podolannia vyklykivuk_UA
dc.description.abstractЦифровізація сьогодні це не просто впровадження нових можливостей оформлення електронного документообігу, а оптимізація всіх бізнес-процесів на підприємстві, отримання нових каналів комунікації клієнтом, удосконалення продукту, зміна методів зберігання та обробки даних. COVID-19 підштовхнув до нового етапу цифровізації. Перехід на онлайн та дистанційний формат дозволило підприємствам і надалі ефективно працювати. З початком російської агресії хмари дозволили ефективніші використовувати нові технології, виводячи нові продути та послуги на ринок швидше. За допомогою хмарних інструментів можна працювати із будь-якої точки світуuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectцифровізація інноваціїuk_UA
dc.subjectтехнологічний розвитокuk_UA
dc.subjectстратегіяuk_UA
dc.subjectінфрмаційні технологіїuk_UA
dc.subjectцифрове середовищеuk_UA
dc.titleВплив цифровізації та її переваги у сучасному світіuk_UA
Appears in Collections:Тези конференцій кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
65 Матвієвський.pdfТези1.37 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.