Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58172
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Григоренко, Інна Василівна | - |
dc.contributor.author | Grugorenko, Inna Vasulivna | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-02T07:26:38Z | - |
dc.date.available | 2023-03-02T07:26:38Z | - |
dc.date.issued | 2021-06-07 | - |
dc.identifier.uri | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58172 | - |
dc.description | Робоча програма навчальної дисципліни «Товарознавство» розроблена на основі «Методичних рекомендацій до розроблення та оформлення робочої програми навчальної дисципліни денної та заочної форм навчання», затверджених наказом ректора від 29.04.2021 №249/од, та відповідних нормативних документів. | uk_UA |
dc.description.abstract | Дана навчальна дисципліна є теоретичною та практичною основою сукупності знань та вмінь, що формують профіль фахівця в області підприємництва, торгівлі, біржової діяльності та митної справи. Метою викладання дисципліни є: забезпечення високого рівня теоретичних знань та практичних навичок майбутнього фахівця для вирішення основних завдань торговельної діяльності в процесах формування раціональної структури асортименту, оцінки споживних властивостей та якості продовольчих та непродовольчих товарів | uk_UA |
dc.description.abstract | This educational discipline is theoretical and practical basis of totality of knowledge and abilities, that form the profile of specialist in area of enterprise, trade, exchange activity and custom business. The aim of teaching of discipline is: providing of high level of theoretical knowledge and practical skills of future specialist for the decision of basic tasks of trade activity in the processes of forming of rational structure of assortment, estimation of consumer properties and quality of food and unfood stuffs | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний авіаційний університет | uk_UA |
dc.subject | сировина і матеріали | uk_UA |
dc.subject | виробництво товарів | uk_UA |
dc.subject | непродовольчі товари | uk_UA |
dc.subject | продовольчі товари. | uk_UA |
dc.subject | споживачі | uk_UA |
dc.subject | асортимент товарів | uk_UA |
dc.subject | raw material and materials | uk_UA |
dc.subject | producing goods | uk_UA |
dc.subject | unfood commodities | uk_UA |
dc.subject | food stuffs. | uk_UA |
dc.subject | consumers | uk_UA |
dc.subject | range of goods | uk_UA |
dc.title | Навчально-методичний комплекс з дисципліни "Товарознавство" | uk_UA |
dc.title.alternative | Educational and methodological complex of discipline "Merchandizing" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчально-методичні комплекси кафедри економіки та бізнес-технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2курс_РП_Товарознавство.pdf | Робоча програма | 1.2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.