Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55600
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСубот, Тетяна Петрівна-
dc.date.accessioned2022-06-28T13:12:26Z-
dc.date.available2022-06-28T13:12:26Z-
dc.date.issued2022-05-09-
dc.identifier.citationСубот Т.П. Діджиталізація ресторанного бізнесу як фактор підвищення конкурентоспроможності // Політ. Сучасні проблеми науки: тези доповідей ХХІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених. – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022.– С. 216-218.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55600-
dc.description1. Джеджула О. М. Діджиталізація як основний фактор розвитку індустрії гостинності у країнах Євросоюзу / О.М. Джеджула, Л.О. Волонтир //Економіка, фінанси, менеджмент: актуальні питання науки і практики. – 2021. № 3 (57). – С. 194-210. 2. Цвілій С.М., Бублей Г.А. Діджиталізація бізнес-процесів компаній з надання міжнародних туристичних послуг. International relations, part «Economic sciences», 2019, 1.20. 3. Pyanikova, E. A., et al. Digitalization of restaurant business as a factor of competitiveness increase. In: Russian Conference on Digital Economy and Knowledge Management (RuDEcK 2020). Atlantis Press, 2020. p. 546-550.uk_UA
dc.description.abstractРозглянуто особливості діджиталізації та цифровізації ресторанного бізнесу, її вплив на розвиток туристичної інфраструктури та конкурентоспроможність підприємств і регіонів. Інтенсивність глобального економічного розвитку та техно-глобалізації прискорює трансформацію постіндустріальної економіки в цифрову. У свою чергу, цифрова економіка призводить до формування нової цінності – даних, з появою відповідних бізнес-моделей та цифрових платформ. Така тенденція зумовлена інноваційним напрямком розвитку всіх без виключення галузей економіки, включаючи й ресторанний бізнес.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.subjectтуристична сфераuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectдіджиталізаціяuk_UA
dc.subjectтуристична інфраструктураuk_UA
dc.titleДіджиталізація ресторанного бізнесу як фактор підвищення конкурентоспроможностіuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Політ. Туризм. 2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Політ 22 Субот Т.pdf387.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.