Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55598
Title: | Центри гастрономічного туризму в Туреччині |
Authors: | Сорокіна, Євгенія Денисівна |
Keywords: | туризм гастрономічний туризм кулінарний туризм туристичні центри Туреччина турпродукт |
Issue Date: | 9-May-2022 |
Publisher: | Національний авіаційний університет |
Citation: | Сорокіна Є.Д. Центри гастрономічного туризму в Туреччині // Політ. Сучасні проблеми науки: тези доповідей ХХІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених. – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022.– С. 214-215. |
Abstract: | Проаналізовано геогафію основних центрів гастономічного туризму Туреччини, їх регіональні особливості, історію та туристичну інфраструктуру. Гастрономічний туризм – один із найпопулярніших останнім часом напрямків у сфері туристичної індустрії. Під час гастрономічних турів туристи мають чудову можливість ближче познайомитися з кухнею тієї чи іншої країни, скуштувати незвичайні страви, дізнаватися про секрети готування страв, спостерігати за кулінарними традиціями та звичаями різних народів. Це не просто подорож для тих, хто любить добре поїсти. Це, скоріше, захоплююча екскурсія у світ тонких відтінків смаку, розрахована на справжніх гурманів. |
Description: | 1. М.П. Мальська, М.І. Філь, І.Г. Пандяк. Гастрономічний туризм:навчальний посібник. – Київ: ПП ТД «Каравела», 2016. – С. 132-137 2. О.В. Дишкантюк, К.В. Власюк. Гастрономічний туризм:підручник. – Київ: ПП ТД «Олді-плюс», 2021. – С. 57-65 |
URI: | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55598 |
Appears in Collections: | Політ. Туризм. 2022 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Політ 22 Сорокіна Є.pdf | 310.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.