Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55289
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБорщ, Анастасія Вікторівна-
dc.date.accessioned2022-06-20T12:21:08Z-
dc.date.available2022-06-20T12:21:08Z-
dc.date.issued2022-06-
dc.identifier.citationБорщ А.В. Створення інстаграм-блогу про косметологію «Beauty Star». - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 69 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55289-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. пед. наук, доцент кафедри журналістики Васьківська Олена Євгеніївнаuk_UA
dc.description.abstractБлогосфера – це світ, який росте та розвивається з неймовірною швидкістю. Якість цієї ланки стає дедалі кращою та доступною для більшої української аудиторії. Творча частина дипломної роботи представлена розробкою власного проєкту на платформі «Інстаграм» – блогу про косметологію «Beauty Star». Визначено концепцію, мету та завдання власного проєкту. Охарактеризовано цільову аудиторію та його відмінності від інших інстаграм-блогів. Прописано дизайн та рубрикацію публікацій, а також розроблено інструментарій, що можна використовувати для успішного просування блогу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectдипломна роботаuk_UA
dc.subjectсоціальні мережіuk_UA
dc.subjectінстаграмuk_UA
dc.subjectблогuk_UA
dc.subjectкосметологіяuk_UA
dc.titleСтворення інстаграм-блогу про косметологію «Beauty Star»uk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Борщ Анастасія.pdf2.85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.