Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/43696
Title: Студентська конференція як необхідна складова іншомовної професійно-практичної підготовки майбутніх фахівців сфери туризму у закладах вищої освіти
Authors: Голоднюк, Альбіна Анатоліївна
Keywords: інноваційні
моделі
професійної
підготовки
іншомовне
конкурентне
середовище
Issue Date: 19-Mar-2018
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Голоднюк А.А. Студентська конференція як необхідна складова іншомовної професійно – практичної підготовки майбутніх фахівців сфери туризму у закладах вищої освіти / А.А.Голоднюк // Роль іноземних мов у соціокультурному становленні особистості: збірник наукових праць [ матеріали доповідей ІІ Всеукраїнського круглого столу з актуальних питань методики викладання іноземних мов, філології, культурології, педагогіки вищої школи (м.Київ, 19 березня 2018)].– К.: НАУ, 2018. - С. 11 -16.
Abstract: З огляду на важливе економічне значення туризму, на його стрімкий та глобальний світовий, а також прагнення України інтегрувати у світове туристичне суспільство, є доцільною модернізація складу професійної туристичної освіти, зокрема розробка інноваційних моделей професійної іншомовної підготовки майбутніх фахівців з метою створення іншомовного професійно-орієнтованого середовища для успішної фахової самореалізації в сучасних умовах євроінтеграції.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/43696
Appears in Collections:Тези конференцій кафедри іноземних мов

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ст. А.Голоднюк.pdfтези доповіді395.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.