Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/43687
Title: Патентопридатність результатів інноваційної діяльності за законодавством України
Authors: Семчук, Наталя
Keywords: патентнопридатність
інноваційна діяльність
Issue Date: 5-May-2020
Publisher: Nika Publishing
Citation: Семчук Н. О. Патентопридатність результатів інноваційної діяльності за законодавством України / Н. О. Семчук // The 1st International scientific and practical conference «Problems and Innovations in Science» Part 1 (May 4-5, 2020) / Н. О. Семчук. – London, Great Britain: Nika Publishing, 2020. – С. 193–196.
Abstract: Об’єкт дослідження –вивчення різних об’єктів авторського права та суміжних прав в галузі інноваційної діяльності та визначення їх патентопридатності за законодавством України та патентним правом ЄС. Предметом дослідження є різні види об’єктів авторського права та суміжних прав в галузі інноваційної діяльності. Мета даної роботи полягає у аналізі та практичному розвитку теоретичних та практичних підходів до розуміння критеріїв патентопридат-ності результатів інноваційної діяльності за законодавством України та патентним правом ЄС.
Description: Матеріали доповіді Семчук Н.О. на конференції The 1st International scientific and practical conference «Problems and Innovations in Science» Part 1 (May 4-5, 2020).
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/43687
ISSN: 978-1-5272-6103-7
Appears in Collections:Матеріали конференцій кафедри кримінального права і процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SemchukBrit.pdf390.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.