Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/42886
Title: Навчально-методичний комплекс з дисципліни "Іноземна мова" за спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»
Authors: Слобоженко, Руслан Анатолійович
Keywords: навчальна програма
робоча навчальна програма
модульні завдання
завдання поточного конролю
самостійна робота студентів
практичні заняття
Issue Date: 2018
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Місце навчальної дисципліни визначене навчальним планом № НБ-17-291/18 та робочим навчальним планом № РБ-17-291/18 як складова циклу професійної підготовки. Дана навчальна дисципліна є лінгвокультурологічним компонентом професійної підготовки, основою постійного розвитку сукупності іншомовних знань, навичок та мовленнєвих умінь, що забезпечують успішне спілкування англійською мовою в академічному середовищі підготовки бакалаврів за освітньо-професійними програмами «Міжнародні відносини» та «Міжнародна інформація», а також під час подальшої професійної діяльності випускників. Мета викладання дисципліни – всебічний розвиток загальних компетенцій, а також лінгвістичного, соціолінгвістичного і прагматичного компонентів іншомовної комунікативної компетенції, що об’єктивується здатністю випускників ефективно спілкуватися іноземною мовою в типових побутових ситуаціях та в освітньо-професійній сфері. Дана практична мета досягається у контексті реалізації освітніх, розвиваючих та виховних цілей викладання іноземної мови у вищій школі.
Description: Галузь знань: 29 «Міжнародні відносини» Спеціальність: 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» Освітньо-професійні програми: «Міжнародні відносини» «Міжнародна інформація» Курс – 1,2
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/42886
Appears in Collections:Навчально-методичні комплекси дисциплін кафедри іноземних мов



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.