Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/42794
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБорис, Ніна Андріївна-
dc.contributor.authorБорис, Нина Андреевна-
dc.contributor.authorBorys, Nina Andriivna-
dc.date.accessioned2020-05-20T07:06:53Z-
dc.date.available2020-05-20T07:06:53Z-
dc.date.issued2020-04-23-
dc.identifier.citationБорис Н.А. Методи оцінки конкурентоспроможності персоналу як складова успішного управління підприємством // Сучасний менеджмент : тенденції, проблеми та перспективи розвитку : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. молод. вчен. і студ., м. Дніпро, 23 квіт. 2020 р. Дніпро : Ун-т ім. А. Нобеля, 2020. С. 28–30.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-434-485-9-
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/42794-
dc.descriptionНауковий керівник: к.е.н., доц. Білявський В.М.uk_UA
dc.description.abstractВ умовах розвитку ринкової економіки, якій властива конкурентна боротьба та глобалізація економічних процесів, значно зростає потреба у ефективному використанні робітників для забезпечення конкурентоспроможності підприємств, максимізацію прибутків та успішного управління організацією. Для досягнення вищезгаданих потреб, актуальними стають методи, що спрямовані на підвищення рівня конкурентоспроможності працівників та підприємства в цілому.uk_UA
dc.description.sponsorshipУніверситет імені Альфреда Нобеляuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУніверситет імені Альфреда Нобеляuk_UA
dc.subjectконкурентна боротьбаuk_UA
dc.subjectглобалізаціяuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectтоп-менеджментuk_UA
dc.titleМетоди оцінки конкурентоспроможності персоналу як складова успішного управління підприємствомuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
dc.subject.udc658.1uk_UA
Appears in Collections:Роботи учасників науково-дослідної школи «Менеджер»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TВ 2020-29-31.pdfТези подано у видавництво390.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.