Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41050
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБондаренко, Ольга Михайлівна-
dc.date.accessioned2020-01-27T07:34:34Z-
dc.date.available2020-01-27T07:34:34Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41050-
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни є формування теоретичних знань, практичних навичок щодо застосовування теоретичних знань з контролю і ревізії на практиці, професійно грамотно використовувати в роботі нові форми і методи контролю для попередження і недопущення порушень і недоліків у господарсько-фінансовій діяльності підприємств та організацій і подальшого їх усунення, а також викриття внутрішніх резервів для підвищення ефективності використання матеріальних і фінансових ресурсів, активізації підприємницької діяльності. Завданнями вивчення навчальної дисципліни є:моволодіння загальними питаннями організації контролю та ревізії на підприємствах України; надання необхідних теоретичних знань та практичних навиків з контролю і ревізії, оволодівши якими майбутній фахівець зможе кваліфіковано здійснювати контроль фінансово-господарської діяльності підприємств та організацій; опанування сучасними методами і джерелами отримання доказів; розкриття процедур визначення порушень та помилок; опанування сутності складання звітних документів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectконтрольuk_UA
dc.subjectревізіяuk_UA
dc.subjectкотролерuk_UA
dc.subjectгосподарські операціїuk_UA
dc.titleНавчально-методичний комплекс з дисципліни "Контроль і ревізія" спеціальність 071uk_UA
Appears in Collections:Навчально-методичні комплекси кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
01_НП_Контроль і ревізія-3.22.pdfНавчальна програма74.47 kBAdobe PDFView/Open
02_РНП_Контроль і ревізія-3.22.pdfРобоча навчальна програма220.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.