Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/40761
Title: Інтеграція вищої освіти України у світовий і європейський освітньо-науковий простір: державно-приватне партнерство.
Authors: Невара, Лілія Михайлівна
Keywords: вища освіта
загальний доступ
освітньо-науковий простір
система вищої освіти
Issue Date: 28-Feb-2018
Publisher: Актуальна юриспруденція
Citation: Невара Л.М. Інтеграція вищої освіти України у світовий і європейський освітньо-науковий простір: державно-приватне партнерство. // Міжнародна юридична науково-практична конференція на тему: «Правова реальність у трансформаційних умовах розвитку сучасної держави». «Актуальна юриспруденція», м. Київ ( 28 лютого 2018 року) – К.: Центр учбової літератури, 2018. – 161 с. – с. 86-88.
Series/Report no.: Міжнародна юридична науково-практична конференція "Актуальна юриспруденція";м. Київ, 28 лютого 2018 року
Abstract: Обов'язок по наданню послуг державного утворення лежить в першу чергу на державі. Решта зацікавлені сторони, включаючи приватних партнерів, несуть соціальні зобов'язання в тих випадках, коли вони пропонують об'єднатися з урядами, доповнивши їх зусилля і послуживши на благо освіти в ім'я соціальної ідеї. У всіх подібних ситуаціях в основі державно-приватних партнерств повинна лежати відповідальність держави і громадський інтерес в освітніх послугах.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/40761
ISBN: 978-617-673-743-8
Appears in Collections:Наукові праці співробітників НАУ (проводиться премодерація, колекція НТБ НАУ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.