Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/40735
Title: Електрична частина станцій та підстанцій аеропортів
Authors: Козлов, Віктор Дмитрович
Захарченко, Віктор панасович
Тачиніна, Олена Миколаївна
Keywords: електричні станції
Issue Date: 2018
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Електрична частина станцій та підстанцій аеропортів : підручник / В. Д. Козлов, В. П. Захарченко, О. М. Тачиніна; за заг. ред. В. Д. Козлова.– К. : НАУ, 2018. – 312 с.
Abstract: Підручник призначено для студентів очної та заочної форми навчання за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», освітньо-професійними програмами: «Енергетичний менеджмент», «Електротехнічні системи електроспоживання (за видами)», «Світлотехніка і джерела світла». Може бути корисним для інженерно-технічних працівників електроенергетичних служб, компаній і підприємств. Підручник містить загальні відомості про електричні апарати. Розглянуто конструкції та принципи роботи низьковольтних і високовольтних (6…35 кВ) комутаційних електричних апаратів та їх приводів, детально висвітлено вибір цих апаратів. Наведено перелік контрольно-вимірювальних приладів, що встановлюють на центральних розподільних підстанціях аеропортів. Викладено основні вимоги до конструкцій трансформаторних підстанцій, електричні схеми РП 6-35 кВ і РП-0,4 кВ для електроприймачів різних категорій надійності електропостачання, конструкції заземлювальних пристроїв і пристроїв блискавкозахисту трансформаторних підстанцій.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/40735
ISBN: 978-966-932-088-9
Appears in Collections:Наукові праці співробітників НАУ (проводиться премодерація, колекція НТБ НАУ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Електрична частина станцій та підстанцій_Козлов В.Д, Захарченко В.П., Тачиніна О.М..pdfПідручник_Електрична частина станцій та підстанцій_Козлов В.Д, Захарченко В.П., Тачиніна О.М.6.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.