Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/38704
Title: Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи для студентів заочної форми навчання з дисципліни "Біотехнологія очистки води"
Authors: Ястремська, Лариса Сергіївна
Поштаренко, Анна Віталіївна
Keywords: контрольна робота
біотехнології очистки води
контроль якості води
Issue Date: 2018
Publisher: НАУ
Citation: Ястремська Л.С. Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи для студентів заочної форми навчання з дисципліни "Біотехнологія очистки води" [Електронний ресурс] / Л.С. Ястремська; НАУ, каф. біотехнології. - К.: НАУ, 2018. - 1 файл.
Abstract: Основою навчального процесу навчання є самостійна робота студентів. Згідно з навчальним планом дисципліни, студенти виконують письмове практичне контрольне завдання. Тобто передбачається опрацювання навчального матеріалу за літературними джерелами з письмовим виконанням практичних контрольних робіт. Контрольна робота повинна бути результатом та підсумком систематичної самостійної роботи, свідченням засвоєння студентом навчального матеріалу. Вона розглядається як обов’язковий мінімум опрацювання навчального матеріалу дисципліни. Її мета – закріплення теоретичних та практичних основ дисципліни, оволодіння є розширення та поглиблення знань студентів з питань мікробіології та біотехнології, необхідних для розроблення нових технологій виробництва біологічно активних речовин мікробного походження.
Description: Методичні рекомендації
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/38704
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали співробітників кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
БОВ _МР_КРз.pdf244.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.