Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34098
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРешетняк, Людмила Расулівна-
dc.contributor.authorІсаєнко, Володимир Миколайович-
dc.contributor.authorКуц, А.М.-
dc.contributor.authorСуходол, В.Ф.-
dc.contributor.authorГоркуценко, А.В.-
dc.date.accessioned2018-05-07T12:21:59Z-
dc.date.available2018-05-07T12:21:59Z-
dc.date.issued1982-
dc.identifier.citationВлияние вида и степени поражения картофеля на показатели спиртового брожения / А. М. Куц, В. Ф. Суходол, Л. Р. Решетяк и др. // Ферментная и спиртовая промышленность. – 1982. – № 2. – С. 6–9.uk_UA
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34098-
dc.description.abstractВ статье приведены результаты исследований по влиянию степени поражения картофеля болезнями фитофторой, черной ножкой, сухой и мокрой гнилью на изменение его химического состава и показатели спиртового брожения. В статті наведено результати досліджень по впливу степеня враження картоплі хворобами фітофторою, чорною ніжкою, сухою і мокроою гниллю на зміну його хімічного складу і показники спиртового бродіння. The article presents the research results on the influence of the degree of destruction of potato diseases-late blight, black leg, dry and wet rot to a change in its chemical composition and indicators of alcoholic fermentation.uk_UA
dc.language.isoruuk_UA
dc.subjectфітофтораuk_UA
dc.subjectкартопляuk_UA
dc.subjectчорна ніжкаuk_UA
dc.titleВлияние вида и степени поражения картофеля на показатели спиртового броженияuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Решетняк 1982.pdf554.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.