Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/32381
Title: ОСОБЛИВОСТІ ПУБЛІЧНОГО АДМІНІСТРУВАННЯ В УКРАЇНІ: ЦИВІЛІЗАЦІЙНИЙ ПОСТУП ТА СУЧАСНІ ВИКЛИКИ
Authors: Жукова, Юлія Володимирівна
Keywords: Публічне адміністрування, євроінтеграція, адміністративні реформи, ефективне управління.
Issue Date: 15-Dec-2017
Publisher: el-conf.com.ua
Citation: Підписано до друку 14.12.2017 р. Формат 60x84/16. Папір офсетний. Офсетний друк. Обл.-вид. арк. 6. Ум. друк. арк. 8. Тираж 39 прим. Замовлення № 19.
Series/Report no.: Замовлення № 19;
Abstract: Сучасний стан української державотворчості є доволі складним. Він максимально впливає на зміст публічного адміністрування, яке має бути адекватним щодо динамічних змін, їх негативних і позитивних складових. Так, негативними факторами можуть виступати: масштабна політична криза, що призвела до «Революції гідності», анексії АР Крим, масових громадянських заворушень, війни на сході країни тощо. До позитивних факторів, у свою чергу, можна віднести те, що Україна має велику підтримку світового співтовариства, а також прийняла безвізовий режим з понад 100 країнами світу та рухається в напрямку євроінтеграції.
Description: Наукові підсумки 2017 року : матеріали XV міжнар. наук.-практ. інтерн.-конф. – Вінниця : Наука та практика, 2017. – С. 46–49.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/32381
Appears in Collections:Наукові матеріали студентів кафедри кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності підприємств

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Жукова тези 1.pdfОСОБЛИВОСТІ ПУБЛІЧНОГО АДМІНІСТРУВАННЯ В УКРАЇНІ: ЦИВІЛІЗАЦІЙНИЙ ПОСТУП ТА СУЧАСНІ ВИКЛИКИ551.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.