Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/20666
Title: ПСИХОЛОГІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ВИНИКНЕННЯ ТА ВПЛИВУ СТРАХІВ НА ЖИТТЯ ЛЮДИНИ
Authors: Блінов, Олег Анатолійович
Keywords: страх, психологічні теорії, клінічні дослідження, психіка людини, структура особистості, психічні процеси і стани, небезпека, загрозливий стимул, переляк, психологічні форми і функції страху, життєдіяльність індивіда, емоційна перенапруга, тривога, стрес, поведінка людини, діагностика проявів страху, емоційні стани людини.
Issue Date: 2011
Citation: У статті наведено, що проблема страху становить значний інтерес для психологічної науки. Страх є постійною належністю нашого життя. Постійно змінююсь, він супроводжує нас від народження до смерті.
Series/Report no.: Актуальні проблеми соціології, психології, педагогіки : зб. наук. пр. / Київ. Нац. Ун–т ім. Тараса Шевченка ; редкол.: В. І. Судаков [та ін.].;– К. : Логос, 2011. – Т. 2: Спец проект: «Тенденції розвитку психології в Україні: історія та сучасність» з нагоди 85–ї річниці від дня народження фундатора вітчизняної історико–психологічної науки В.А. Роменця. Психологія особистості. Медична психологія. – С. 120–126.
Abstract: У статті наведено, що проблема страху становить значний інтерес для психологічної науки. Страх є постійною належністю нашого життя. Постійно змінююсь, він супроводжує нас від народження до смерті. Ми маємо схильність за допомогою різної техніки, що розвивається, пом’якшувати, переборювати, заспокоювати, обманювати і заперечувати страх.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/20666
Appears in Collections:Наукові роботи НПП, докторантів та аспірантів кафедри соціальних технологій



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.