Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/19562
Title: Проблема людської самотності в сучасному соціумі
Authors: Кисельова, Я.Я
Issue Date: 6-Apr-2016
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Кисельова Я.Я. Проблема людської самотності в сучасному соціумі // Політ. Сучасні проблеми науки. Гуманітарні науки: тези доповідей ХVІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених і студентів. - К.:НАУ, 2016. - C.167.
Abstract: Самотність є однією з найбільш глобальних проблем сьогодення. Із кожним днем все більша кількість людей починає відчувати себе маленькими «гвинтиками» у величезній системі, без яких можна обійтись. Лише глибоке й ретельне вивчення цієї проблеми допоможе нам зробити хоча б перші кроки у бік її вирішення. Хоча ми знаходимося в соціумі, що сповнений величезною кількістю людей, де самотність, по суті, майже неможлива, однак сфера високих технологій та штучного інтелекту відгородили людей один від одного, а комунікація у віртуальній реальності, у багатьох випадках, повністю замінила нам реальне міжособистісне спілкування. Частіше за все людям комфортніше і зручніше спілкуватися у мережі, без будь-яких зобов’язань і відповідальності перед іншим, тим паче, зараз навіть навчатися можна дистанційно, не говорячи вже про багато інших речей, які за нас можуть зробити технології. Все це змушує людину замислитися про безглуздість її існування. Це стає причиною стресів, депресій, аномій, підвищеного рівня самогубств та багатьох інших глобальних проблем, які є реальною загрозою для людства.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/19562
Appears in Collections:Політ. Гуманітарні науки. 2016

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кисельова Я.Я 3.pdfМатеріали ХVІ Міжнародно-практичної конференції "Політ. Сучасні проблеми науки"218.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.