Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61790
Title: Протидія інформаційній агресії в українських онлайн-медіа
Authors: Танасійчук, Ірина Владиславівна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
інформаційна агресія
онлайн-медіа
телеграм-канали
пропаганда
Issue Date: Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Танасійчук І. В. Протидія інформаційній агресії в українських онлайн-медіа. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 96с.
Abstract: Практичні рекомендації щодо протидії інформаційній агресії в інтернет-ЗМІ дають можливість користувачам і працівникам медіа розібратись в причинах розповсюдження росіянами пропагандистських матеріалів, бути готовими до осмислення інформації і переходу від споживання контенту з соцмереж до ресурсів професійних медіа. Результати дослідження доводять, що телеграм-канали є джерелом великоїкількості дезінформації і маніпуляцій. Нестійка політична й національна позиція окремих українських читачів і загальний посередній рівень довіри до влади дає багато простору для росії в сфері просування ідеї закінчення війни не на українських умовах, для чого часто використовують телеграм як засіб поширення подібних наративів.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. пед. наук, доцент кафедри журналістики Остапчук Світлана Сергіївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61790
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Танасійчук.pdfкваліфікаційна робота660.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.