Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/50723
Название: Дослідження впливу коронавірусу на споживання продуктів харчування за допомогою регресійного аналізу
Авторы: Горідько М.Ю.
Мирончук О.А.
Ключевые слова: пандемія COVID-19
рівняння регресії
критерій Фішера
структура споживання
онлайн торгівля
оффлайн торгівля
Дата публикации: 2021
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Горідько М.Ю., Мирончук О.А. Дослідження впливу коронавірусу на споживання продуктів харчування за допомогою регресійного аналізу // Політ. Сучасні проблеми науки : тези доповідей ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених . – Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. - С. 141.
Краткий осмотр (реферат): У 2020 році світова економіка зазнала серйозних потрясінь, пов’язаних насамперед з пандемією COVID-19. Ці події серйозно позначилися на споживацьких звичках. Зміни торкнулися не лише структури споживання, а й способів споживання товарів і послуг.
Описание: 1. Споживацькі настрої українців у 2020 році [Електронний ресурс]. - Режим доступу: https://www2.deloitte.com/content/dam/Deloitte/ua/Documents/Press-release
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/50723
Располагается в коллекциях:Політ. Прикладна математика. 2021

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Goridko_M_J.pdf380.17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.