Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/50723
Назва: Дослідження впливу коронавірусу на споживання продуктів харчування за допомогою регресійного аналізу
Автори: Горідько М.Ю.
Мирончук О.А.
Ключові слова: пандемія COVID-19
рівняння регресії
критерій Фішера
структура споживання
онлайн торгівля
оффлайн торгівля
Дата публікації: 2021
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: Горідько М.Ю., Мирончук О.А. Дослідження впливу коронавірусу на споживання продуктів харчування за допомогою регресійного аналізу // Політ. Сучасні проблеми науки : тези доповідей ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених . – Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. - С. 141.
Короткий огляд (реферат): У 2020 році світова економіка зазнала серйозних потрясінь, пов’язаних насамперед з пандемією COVID-19. Ці події серйозно позначилися на споживацьких звичках. Зміни торкнулися не лише структури споживання, а й способів споживання товарів і послуг.
Опис: 1. Споживацькі настрої українців у 2020 році [Електронний ресурс]. - Режим доступу: https://www2.deloitte.com/content/dam/Deloitte/ua/Documents/Press-release
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/50723
Розташовується у зібраннях:Політ. Прикладна математика. 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Goridko_M_J.pdf380.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.