Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44168
Title: Професійна мобільність як вагома складова підготовки до міжкультурної комунікації
Authors: Колісниченко, Анна Віталіївна
Keywords: міжкультурна комунікація
професійна мобільність
горизонтальна мобільність
вертикальна мобільність
модернізація діяльності
Issue Date: 2020
Citation: Колісниченко А. В. Професійна мобільність як вагома складова підготовки до міжкультурної комунікації / А. В. Колісниченко // Актуальні питання та проблеми розвитку сучасної мови та літератури: Міжнародна науково-практична конференція, м. Одеса, 14-15 серпня 2020 року. – Одеса: Південноукраїнська організація «Центр філологічних досліджень», 2020. – С. 130-132.
Abstract: На нинішньому етапі розвитку суспільства, в умовах інтегративних процесів і глобалізації соціум, і держава разом із ним, ставлять нові вимоги до освітнього процесу, підпорядковуючи його актуальним потребам. Стандартного викладання виявляється недостатньо, адже часто викладання пов’язаних суміжних предметів відбувається розрізнено, тож реципієнту важко прослідкувати міждисциплінарні зв’язки. Виходячи з цього, виникла необхідність інтегративного викладання, що реалізується не лише в подвійних спеціальностях для студентів, а й у комплексному поєднанні декількох дисциплін.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44168
Appears in Collections:Матеріали конференцій, філософських читань, круглих столів тощо кафедри іноземних мов і прикладної лінгвістики



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.