Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41754
Title: Парадигма розвитку та функціонування міжнародної комікс-журналістики
Authors: Сіляєва, Олеся Олександрівна
Keywords: дипломна робота
комікс-журналістика
світовий медіапростір
інфографіка
новинна інформація
Issue Date: 2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Сіляєва О.О. Парадигма розвитку та функціонування міжнародної комікс-журналістики. – Національний авіаційний університет. – Київ: 2020.– 96 с.
Abstract: Мета дослідження полягає у визначенні специфіки комікс-журналістики, її функцій у медіапросторі, а також у встановленні парадигми функціонування та розвитку комікс-журналістики на міжнародній журналістській арені. Об’єкт дослідження – комікс-журналістика як специфічний комунікативний напрям сучасного медіаландшафту. Предмет дослідження – вектори розвитку та функціонування комікс-журналістики. Методологічну основу дослідження становлять принципи компаративного аналізу джерел, узагальнення отриманих внаслідок глибокого аналізу знань. У процесі визначення теоретичних даних про напрям комікс-журналістики було використано методи спостереження та дедукції; під час дослідження існуючих видань комікс-журналістики та їх матеріалів були застосовані навички планування та аналітики, контент-аналіз та моніторинг.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 21.01.2020 р. №008/од "Про перевірку кваліфікаційних робіт на академічний плагіат 2019-2020р.р. навчальному році" . Керівник проекту:к. філол. н., доц. Назаренко Галина Іванівна
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41754
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сіляєва Олеся_pdf.pdfДипломна робота1.7 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.