Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/24133
Title: Підготовка абітурієнтів з математики до вступу у вищі навчальні заклади
Other Titles: Подготовка абитуриентов по математике для поступления в высшие учебные заведения
Authors: Муранова, Наталія Петрівна
Муранова, Наталия Петровна
Keywords: Вищий навчальний заклад, підготовка до вступу, математика, алгебра, абітурієнт, навчальний посібник, доуніверситетська підготовка, математичні задачі і вправи.
Высшее учебное заведение, подготовка к поступлению, математика, алгебра, абитуриент, учебное пособие, довузовская подготовка, математические задачи и упражнения.
Issue Date: 11-Aug-2010
Publisher: Видавництво «Педагогічна пресса», м. Київ, Україна
Citation: Муранова Н. П. Підготовка абітурієнтів з математики до вступу у вищі навчальні заклади / Н. П. Муранова // Математика в школі. – 2010. – № 7–8 (106–107). – С. 41–46.
Abstract: Представлено досвід узагальнення та систематизації знань абітурієнтів з методики навчання математики у системі доуніверситетської підготовки на прикладі авторського навчального посібника «Алгебра. Збірник тестових задач для вступників до вищих навчальних закладів». Наведено приклади задач і вправ за рівнями: обов’язковий, підвищений, поглиблений.
Представлен опыт обобщения и систематизации знаний абитуриентов по методике обучения математике в системе довузовской подготовки на примере авторского учебного пособия «Алгебра. Сборник тестовых задач для поступающих в высшие учебные заведения». Приведены примеры задач и упражнений по уровням: обязательный, повышенный, углубленный.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/24133
Appears in Collections:Статті в наукових журналах та публікації в інших виданнях кафедри базових і спеціальних дисциплін

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Підготовка абітурієнтів з математики до вступу у ВНЗ.pdfМуранова Н. П. Основна стаття4.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.