Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/20676
Title: ВІЙСЬКОВА ПСИХОЛОГІЯ В УКРАЇНІ З 1990 ПО 2012 РІК
Authors: Ложкін, Георгій Володимирович
Блінов, Олег Анатолійович
Keywords: розвиток військової психології, психологічне забезпечення діяльності як у звичайних та особливих умовах, Київський військовий гуманітарний інститут, Національний університет оборони України, навчання фахівців-психологів.
Issue Date: 2013
Citation: В статті на основі аналізу літератури, узагальнення емпіричного досвіду та осмислення встановлених фактів узагальнено основні напрями та етапи розвитку військової психології, наукові напрацювання вчених психологів.
Series/Report no.: Вісник Національного університету оборони України. Зб-к наук. праць.;– К. : НУОУ, 2013. – Вип. 1 (32). – С. 221–228.
Abstract: В статті на основі аналізу літератури, узагальнення емпіричного досвіду та осмислення встановлених фактів узагальнено основні напрями та етапи розвитку військової психології, наукові напрацювання вчених психологів. Продемонстровано процес нарощування кадрового і наукового потенціалу з військової психології в Україні та набуття практичного досвіду її фахівців.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/20676
Appears in Collections:Наукові роботи НПП, докторантів та аспірантів кафедри соціальних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ложкін Г. В., Блінов О. А. Військова психологія в Україні з 1990 по 2012 рік .pdfОсновна стаття325.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.