Гнатюк, Лілія РоманівнаГнатюк, Лилия РомановнаGnatiuk, LiliiaПоліщук, Я.І.2021-05-132021-05-132014Гнатюк Л. Р. Вплив ергономічних вимог на створення комфорту та зручності ресторанів, як закладів громадського харчування / Л. Р. Гнатюк, Я. І. Поліщук // Сучасні проблеми архітектури та містобудування. – К.: КНУБА 2014. - Вип. 37. - С. 125-131.https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/50353Оптимізація простору для досягнення комфорту відпочинку людей. Вплив комфорту та зручності внутрішнього простору ресторану. Підбір меблів та їх функціональні властивості залежно від виду та їх функцій.Оптимизация пространства для достижения комфорта людей релаксации. Влияние комфорта и удобства внутреннего пространства ресторана. Подбор мебели и ее функциональных свойств в зависимости от пород и их функций.Optimization of space to achieve the comfort of relaxation people. The influence of the comfort and convenience of the internal space of the restaurant. The selection of furniture and their functional properties, depending on the species and their functions.ukкомфортзручністьергономікаінтер’єр ресторанумебліфункціональністьстильпростірорганізаціяудобствоэргономичностьинтерьер ресторанамебельфункциональностьпространствоорганизацияcomfortconvenienceergonomicsrestaurant interiorfurniturefunctionalitystylespaceorganizationВплив ергономічних вимог на створення комфорту та зручності ресторанів, як закладів громадського харчуванняВлияние эргономических требований на создание комфорта и удобства ресторанов, как общепитаThe influence of ergonomic requirements on the creation of comfort and convenience of restaurants as catering establishmentsArticle7 2.012:331.101