Субот, Тетяна Петрівна2022-06-132022-06-132022-06Субот Т.П. Діджиталізація ресторанного бізнесу . - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Туризм". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 77 с.https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55028Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к. геогр. н., доц. Борисюк Оксана АнатоліївнаДипломна робота присвячена вивченню загальних теоретичних та практичних засад, а також практичного досвіду діджиталізації на базі підприємств (закладів) ресторанного господарства України та інших країни світу, виявлення практичних проблем діджиталізації ресторанного бізнесу, аналіз та прогнозування перспектив глобальної діджиталізації ресторанного бізнесу в Україні.ukдипломна роботатуризмдіджиталізація ресторанного бізнесуресторанне господарствоавтоматизація ресторанівтуристична інфраструктураДіджиталізація ресторанного бізнесуOther