Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65255
Назва: | Supply chain management for self-produced food products |
Інші назви: | Управління ланцюгом постачання харчових продуктів власного виробництва |
Автори: | Leiko, Kira Лейко, Кіра Кирилівна |
Ключові слова: | qualification work supply chain supply chain management self-produced food products cold chain blockchain кваліфікаційна робота ланцюг постачання управління ланцюгами постачання харчові продукти власного виробництва холодовий ланцюг блокчейн |
Дата публікації: | чер-2024 |
Видавництво: | National Aviation University |
Бібліографічний опис: | Leiko K.K. Supply chain management for self-produced food products. Qualification work for obtaining a bachelor degree in specialty 073 "Management", EPP "Logistics". National Aviation University. Kyiv, 2024. 94 p. |
Короткий огляд (реферат): | Supply chain management for self-produced food products at the enterprise is considered in the qualification paper.
The theoretical part covers the essence of the concepts "supply chain" and "supply chain management" and specifics of food supply chain management. The analytical part is devoted to the analysis of financial and economic activity of "Vista” LLC and find ways of supply chain optimizing and modernization.
The purpose of the qualification work is to study and generalize theoretical approaches, as well as to develop practical recommendations for improving supply chain management for self-produced food products.
The object of the research is processes in supply chains of the enterprise "Vista” LLC. The subject of the research is modern technologies for improving supply chain management.
Methods of research are analysis, synthesis, induction, deduction, modeling, generalization.
Materials of qualification paper are recommended to be used during scientific research, in the educational process and in the practice of specialists of logistics departments. У кваліфікаційній роботі розглянуто управління ланцюгом постачання харчових продуктів власного виробництва на підприємстві. Теоретична частина висвітлює сутність понять "ланцюг постачання" та "управління ланцюгом постачання" та специфіку управління ланцюгом постачання харчових продуктів. Аналітична частина присвячена аналізу фінансово-господарської діяльності ТОВ «Віста» та пошуку шляхів оптимізації та модернізації ланцюга постачання. Метою кваліфікаційної роботи є вивчення та узагальнення теоретичних підходів, а також розробка практичних рекомендацій щодо вдосконалення управління ланцюгами постачання харчових продуктів власного виробництва. Об’єктом дослідження є процеси в ланцюгах постачання підприємства ТОВ «Віста». Предметом дослідження є сучасні технології вдосконалення управління ланцюгами постачання. Методами дослідження є аналіз, синтез, індукція, дедукція, моделювання, узагальнення. Матеріали кваліфікаційної роботи рекомендовано використовувати під час наукових досліджень, у навчальному процесі та практичній діяльності спеціалістів кафедр логістики. |
Опис: | Робота публікується згідно з наказом Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник проекту: доц. Карпунь Ольга Василівна |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65255 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри логістики |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ФТМЛ_2024_073.3_Лейко.pdf | 1.72 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.