Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58731
Title: Зв'язок батьківського відношення з агресивною поведінкою підлітків
Authors: Найт, Надія Андріївна
Keywords: дипломна робота
агресивна поведінка
сімейні стосунки
підлітковий вік
батьківське ставлення
виховання
Issue Date: Feb-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Найт Н. А. Зв'язок батьківського відношення з агресивною поведінкою підлітків. – Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня ,бакалавра спеціальності «Психологія бізнесу». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2023. – 56 с.
Abstract: Дипломна робота містить теоретичний аналіз батьківського відношення з агресивною поведінкою підлітків. В роботі встановлено, що надмірний контроль та санкції боку батька провокує агресивну поведінку підлітків, контроль та вимоги з боку матері – вербальну та непряму агресію. Недостатня увага матері та ігнорування нею потреб підлітка формує у дитини переживання образи та вини. Отримані результати можна використовувати з метою зниження рівня агресивності у підлітків та покращення стосунків у сім’ї.
Description: Дипломна робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозитарії університету». Дипломна робота випускника освітнього ступеня «Бакалавр», галузь знань: 05 "Соціальні та поведінкові науки", спеціальність 053 «Психологія», освітньо-професійна програма «Психологія бізнесу». Керівник проекту: канд. психол. наук, доцент Вашека Тетяна Володимирівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58731
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри авіаційної психології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Найт Н. А..pdfДипломна робота з пояснювальною запискою1.72 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.