Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58704
Title: Особливості сексуальних установок юнацтва в залежності від життєвих сценаріїв
Authors: Вахнован, Діана Святославівна
Keywords: дипломна робота
сексуальні установки
життєві сценарії
сексуальна обізнаність
сексуальні особливості
позитивні установки
сексуальні відносини
розвиток взаємодії
Issue Date: Nov-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Вахнован Д. С. Особливості сексуальних установок юнацтва в залежності від життєвих сценаріїв. – Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Психологія бізнесу». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 80 с.
Abstract: Дипломна робота містить теоретичний аналіз особливості сексуальних установок та їх життєвих сценаріїв, дослідження показало що в юнаків майже на одному задовільному рівні з контрольною вибіркою, але їх опоненти схильні нижче оцінювати задоволеність своїх сексуальних установок та життєвих стратегій: у юнаків в зоні негативного прояву: експресивність, різноманітність; реалізованість; сексуальна невротичність; огида до сексу; сексуальна задоволеність. Практична значущість дослідження полягає у тому, що його результати можна використовувати у діяльності психологів – консультантів з розробки тренінгових занять з виявлення і корекції життєвого сценарію. Ця робота може бути використана при проведенні подальших досліджень у галузі вивчення сексуальних установок та життєвих сценаріїв, використовуватися при надання психологічної допомоги, при освіті молоді у питаннях сексу та сексуальних взаємин.
Description: Дипломна робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозитарії університету». Дипломна робота випускника освітнього ступеня «Магістр», галузь знань: 05 "Соціальні та поведінкові науки", спеціальність 053 «Психологія», освітньо-професійна програма «Психологія бізнесу». Керівник проекту: кандидат психологічних наук, доцент кафедри авіаційної психології Мужанова Наталія Володимирівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58704
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри авіаційної психології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Вахнован Д.С..pdfДипломна робота з пояснювальною запискою1.73 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.