Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58292
Title: Джерела формування та використання прибутку підприємства
Authors: Любименко, Георгій Рудольфович
Keywords: дипломна робота
прибуток підприємства
формування прибутку
розподіл прибутку
рентабельність
використання прибутку
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Любименко Г.Р. Джерела формування та використання прибутку підприємства. - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності «Економіка». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 100 с.
Abstract: Об’єктом дослідження у випускній роботі є теоретичне та практичне забезпечення формування та використання прибутку Державного підприємства «Антонов» Предметом дослідження є процеси формування та використання прибутку підприємства. Метою випускної роботи є обґрунтування теоретичних аспектів процесів формування прибутку підприємства та підвищення ефективності його використання. Методи дослідження. У процесі виконання роботи використовувалися загальнонаукові та спеціальні методи дослідження економічних явищ: аналіз та синтез (для дослідження сутності прибутку, генезису даного поняття); факторний аналіз (для дослідження чинників, які впливають на процеси формування та використання прибутку); структурний аналіз (для дослідження динаміки та структури показників діяльності підприємства ДП «Антонов»; узагальнення та структуризації (для формування висновків). Отримані результати та їх новизна полягає у вдосконалені підходів до визначення прибутку підприємства, зокрема його формування та використання, запропоновано збільшення прибутку підприємства здійснювати за рахунок впровадження окремої стратегії зростання прибутку на рівні структурних підрозділів. Проведене дослідження відповідає актуальним проблемам аналізу діяльності підприємства та пошуку ефективних шляхів зростання їх прибутковості. Розроблені практичні рекомендації щодо напрямів збільшення прибутків та підвищення ефективності їх використання досліджуване підприємство може використовувати у своїй діяльності.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к.е.н. доцент Назаренко Ірина Федорівна.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58292
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри економіки повітряного транспорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБА_2022_051_ЕП_Любименко_Г._Р..pdfДипломна робота285.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.