Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57022
Title: Специфіка роботи журналіста в сучасній документалістиці
Authors: Єфіменко, Олександр Олександрович
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
документалістика
журналіст
документальний жанр
Issue Date: Nov-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Єфіменко О. О. Специфіка роботи журналіста в сучасній документалістиці. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 76с.
Abstract: Документалістика неабияк актуальна і потрібна завдяки своїй різнобічності і якісній роботі з інформацією. Журналісти, чия діяльність безпосередньо пов’язана зі збиранням і обробкою інформації, мають надзвичайно близький зв’язок із документалістикою. Враховуючи сучасні тенденції, тренди та норми, можна впевнено стверджуватипро їх вплив на документалістику, що відбувається на тому ж рівні, як і на будь-яке інше явище в рамках інформаційного світу. Цей вплив породжує метаморфози та розвиток документального жанру. Діяльність журналістів при цьому також піддається змінам.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. філ. наук, доцент кафедри журналістики Букіна Наталія Валеріївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57022
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Єфіменко.pdfкваліфікаційна робота858.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.