Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56974
Title: Особливості підготовки майбутнього журналіста до роботи в умовах інформаційної війни
Authors: Назарчук, Анна Павлівна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
інформаційна війна
маніпулятивний вплив
журналіст
Issue Date: Nov-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Назарчук А. П. Особливості підготовки майбутнього журналіста до роботи в умовах інформаційної війни. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 93с.
Abstract: Розвиток інформаційних технологій вплинув на зміни у підготовці майбутніх журналістів та на роботу працівників ЗМІ загалом. Інформаційна війна стала рівноцінною зброєю у протистояннях. Сьогодні журналісти є не тільки четвертою владою, але й третьою стороною будь-якого конфлікту. Нормальне функціонування суспільства та процесів його життєдіяльності залежить від того, чи безпечним є інформаційне середовище, на скільки воно якісне та розвинене. Особливо актуальним це питання є тоді, коли країна знаходиться у стані збройного конфлікту. Потрібно знати, як працювати в інформаційному просторі, вміти забезпечити цілісність та збереження інформації від потрапляння до рук ворога. Будь-яке проникнення у систему може зашкоджувати психологічному здоров’югромадян, а також інформаційній та національній безпеці.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи д-р філол. наук, професор кафедри журналістики Шульгіна Валентина Іванівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56974
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дипломна робота Назарчук.pdfкваліфікаційна робота667.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.