Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56969
Title: Сучасні тенденції розвитку диджитал-медіа в Україні
Authors: Гаранжа, Альона Олександрівна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
диджитал-медіа
інформаційне середовище
онлайн-видання
Issue Date: Nov-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Гаранжа А. О. Сучасні тенденції розвитку диджитал-медіа в Україні. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 92с.
Abstract: Світ невпинно розвивається та трансформується: щоб залишатися в ньому затребуваними та актуальними, ЗМІ потрібно підлаштовуватися під ці зміни. Але це не означає, що від формату традиційної журналістики потрібно терміново і повністю відмовитися. Важливо розуміти, що класичні форми ЗМІ більше не можуть конкурувати за сучасну аудиторію та забезпечувати всі свої потреби власними силами. Натомість, вони можуть існувати у конвергенції з цифровими медіа, щоб одночасно мати переваги обох форматів мовлення. Диджитал-медіа мають всі інструменти для привернення уваги сучасної аудиторії та залучення фінансування для комфортного розвитку ЗМІ. Варто робити акцент на тому, що для підтримання конкурентоспроможності свого продукту медіапрацівники повинні добре орієнтуватися у тенденціях розвитку ЗМІ та оперативно впроваджувати новітні тренди у своєму виданні. В іншому випадку вони будуть відкинуті на узбіччя безмежного цифрового всесвіту та припинять своє існування.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. філ. наук, доцент Васильченко В’ячеслав Миколайович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56969
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дипломна робота_Гаранжа.pdfкваліфікаційна робота913.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.