Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56964
Title: Специфіка музичної журналістики в соціальних медіа
Authors: Солоденко, Дар’я Михайлівна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
музична журналістика
блогосфера
соціальні медіа
Issue Date: Nov-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Солоденко Д. М. Специфіка музичної журналістики в соціальних медіа. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 82с.
Abstract: Сьогоднішнім рушієм людської комунікації є соціальні мережі, субкультурні групи перейшли з вулиць в онлайн режим. Раніше субкультури мали своє окреме місце перебування, стиль та ділились за музичною жанровою ознакою. Соціальні мережі змінили хід даної еволюції і дозволили людям збиратись дистанційно на різних каналах соціальних платформ. Разом з тим почала зникати чітка межа між субкультурними течіями ранішніх років і виникло формування нових угрупувань. Крім того соціальні мережі дозволили популяризувати субкультурні групи перетворюючи їх на модну тенденцію, що також спричинило зникненню меж між нормами субкультурних правил та практик. Єдиною сталою групою лишається музика та захоплення окремими жанрами та артистами. Дослідження впливу музики показали, що музика допомагає підтримувати та формувати цінності, сприяє міжособистісним стосункам. Відбувається створення колективної ідентичності, що виражає культурні цінності.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи д-р філол. наук, професор кафедри журналістики Шульгіна Валентина Іванівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56964
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Магістерська Солоденко.pdfкваліфікаційна робота523.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.