Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56326
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБорисенко, Олена Сергіївна-
dc.contributor.authorФісун, Юлія Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-09-20T10:59:10Z-
dc.date.available2022-09-20T10:59:10Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationБорисенко О.С., Фісун Ю.В. Тенденції розвитку товарознавства в сучасних умовах // Економіка і суспільство: електронне наукове фахове видання / Мукачівський державний університет. - Мукачево, 2017. - Вип. №13. - С.381-387uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56326-
dc.descriptionУ статті досліджено теоретичні та практичні засади товарознавства, розглянуто визначення та вимоги до якості товарів, процеси ідентифікації товарів для виявлення або попередження фальсифікації, а також розглянуто та оцінено нові можливості сучасних засобів пакування.uk_UA
dc.description.abstractТоварознавство як наука на сучасному етапі розвитку, безумовно, не повинно стояти на місці. У століття комп’ютеризації та нанотехнологій товарознавство повинно бути не академічною наукою, а прикладною. Зі зміною соціально-економічних умов певні проблеми знову стають злободенними та вимагають нових підходів. До таких проблем належать перш за все якість товарів, їх тара й упаковка, а також ідентифікація для виявлення або попередження фальсифікації.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherМукачівський державний університетuk_UA
dc.subjectтоварознавстоuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectідентифікаціяuk_UA
dc.subjectтара та пакуванняuk_UA
dc.subjectфальсифікаціяuk_UA
dc.subjectсучасні засоби пакуванняuk_UA
dc.titleТенденції розвитку товарознавства в сучасних умовахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.subject.udc338.518:620.2uk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій, тези, статті кафедри маркетингу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Борисенко_Фісун_Товарознавство.pdf158.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.