Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55974
Title: Особливості психомоторної активності студентів технічного університету
Authors: Новицький, Ю.В.
Гаврилова, Н.М.
Руденко, Г.А.
Keywords: психомоторна активність
студенти
особистість
психомоторика
фізична активність
темперамент
психофізіологічний профіль
Issue Date: 17-Jun-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Новицький Ю.В., Гаврилова Н.М., Руденко Г.А. Особливості психомоторної активності студентів технічного університету // Фізичне виховання в контексті сучасної освіти: тези доповідей XVI Міжнародної науково-методичної конференції. - Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. - С. 109 - 112.
Abstract: Повсякденне існування кожної людини є відбиттям всіх індивідуальних проявів особистості. Риси характеру, звички, уподобання знаходять своє відображення в мотиваційній складовій алгоритмів вирішення задач, що виникають протягом життя на різних його етапах. Важливо те, що неможна відокремлювати розвиток та прояви психомоторної сфери життя від інтелектуальних та комунікаційних проявів. Всі особистісні прояви пов’язані з темпераментом і поведінкові реакції в повсякденних умовах реалізації особистісних потреб відбивають імпульсивність чи загальмованість дій в досягненні результату. Відкритим залишається питання про вплив темпераменту, як біологічного фундаменту особистості, на динаміку індивідуальних проявів і особливо психомоторну активність на шляху самореалізації особистості.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55974
Appears in Collections:XVI Міжнародна науково-методична конференція Фізичне виховання у контексті сучасної освіти (2021)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.