Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55956
Title: Комунікативна компетентність фахівця фізичної культури і спорту
Authors: Лахтадир, Олена Володимирівна
Коротя, Володимир Владиславович
Совгіря, Тетяна Миколаївна
Keywords: фізична культура і спорт
комунікативна компетентність
майбутній фахівець
розвиток
системний підхід
структурні компоненти
Issue Date: 17-Jun-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Лахтадир О.В., Коротя В.В., Совгіря Т.М. Комунікативна компетентність фахівця фізичної культури і спорту // Фізичне виховання в контексті сучасної освіти: тези доповідей XVI Міжнародної науково-методичної конференції. - Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. - С. 79 - 81.
Abstract: Важливо дослідити комунікативну компетентність та її розвиток у майбутнього фахівця ще з часу навчання у вищому навчальному закладі, коли закладається підґрунтя для його професійно-особистісного і комунікативного розвитку. На сьогодні не існує загальновизнаного підходу до практики розвитку комунікативної компетентності у майбутнього фахівця з фізичної культури і спорту, що враховував би специфіку становлення у нього комунікативних характеристик. Саме у студентські роки відбувається активне набуття студентами індивідуального досвіду в професійному спілкуванні, «оформлення» професійних, комунікативних і організаційних навичок і вмінь у сфері навчально-професійного спілкування. Відтак, наше психолого-експериментальне дослідження покликане розкрити специфіку розвитку комунікативної компетентності у майбутніх фахівців з фізичної культури і спорту.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55956
Appears in Collections:XVI Міжнародна науково-методична конференція Фізичне виховання у контексті сучасної освіти (2021)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.