Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55825
Title: Зв’язок емоційного інтелекту з психологічним благополуччям у молоді
Authors: Циганкова, Вікторія Олександрівна
Keywords: дипломна робота
емоційний інтелект
психологічне благополуччя
соціальне благополуччя
фізичне благополуччя
студенти
Issue Date: Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Циганкова В.О. Зв’язок емоційного інтелекту з психологічним благополуччям у молоді . – Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності «Психологія». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 43 с.
Abstract: Мета дослідження – встановити зв’язок між емоційним інтелектом та психологічним благополуччям у молоді. При організації дослідження було використано ряд методик, а саме: Тест психологічного благополуччя К. Ріфф, тест «Смисложиттєві орієнтації» Д. А. Леонтьєва, методика «Діагностика емоційного інтелекту» Н. Холла, тест (опитувальник) «ЕмІн» Д. В. Люсіна. За допомогою кореляційного аналізу ми підтвердили наше припущення щодо зв’язку між емоційним інтелектом та психологічним благополуччям. Було встановлено, що чим вищий рівень емоційного інтелекту в молоді, тим вищий рівень їхнього психологічного благополуччя, тобто між цими двома психологічними феноменами існує пряма залежність. Практичне значення отриманих результатів полягає в тому, що вони можуть бути використані в консультативній, психодіагностичній та корекційній діяльності в роботі з молоддю з метою діагностики і корекції їх індивідуально-особистісних особливостей, емоційного інтелекту та психологічного благополуччя.
Description: Дипломна робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозитарії університету». Дипломна робота випускника освітнього ступеня «Бакалавр», галузь знань: 05 "Соціальні та поведінкові науки", спеціальність 053 «Психологія», освітньо-професійна програма «Психологія». Керівник проекту: кандидат психологічних наук, доцент Вашека Тетяна Володимирівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55825
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри авіаційної психології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Циганкова В.О.pdfДипломна робота з пояснювальною запискою460.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.