Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55816
Title: Толерантність до невизначеності як чинник психологічного благополуччя студентської молоді
Authors: Оксентіюк, Світлана Сергіївна
Keywords: дипломна робота
інтолерантність до невизначеності
студентська молодь
суб’єктивне благополуччя
толерантність до невизначеності
психологічне благополуччя
Issue Date: Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Оксентіюк С.С. Толерантність до невизначеності як чинник психологічного благополуччя студентської молоді . – Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності «Психологія». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 51 с.
Abstract: Мета дипломного дослідження – виявити ступінь і характер впливу толерантності до невизначеності на рівень психологічного благополуччя студентської молоді. Методи дослідження: теоретичні (систематизація теоретичного матерiалу, аналiз, синтез); психодіагностичні: «Новий опитувальник толерантності до невизначеності» Т. В. Корнілової; «Шкала толерантності до невизначеності» МакЛейна; «Шкали психологічного благополуччя» Х.Ріфф; ««Шкала суб'єктивного благополуччя» А. Перуе-Баду; методи математичної обробки: кореляційний аналіз, лінійний регресійний аналіз. Встановлені кореляційні зв'язки толерантності до невизначеності з психологічним благополуччям та його показниками. Створена регресійна модель залежності психологічного благополуччя від уникнення невизначенності. Матеріали кваліфікаційної роботи рекомендовано використовувати при профілактичній та корекційній роботі психологів з особами з низьким рівнем толерантності до невизначеності, під час створення та проведення тренінгів та групових форм роботи, при розробці стратегій подолання невизначеності та підвищення рівня благополуччя.
Description: Дипломна робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозитарії університету». Дипломна робота випускника освітнього ступеня «Бакалавр», галузь знань: 05 "Соціальні та поведінкові науки", спеціальність 053 «Психологія», освітньо-професійна програма «Психологія». Керівник проекту: кандидат психологічних наук, доцент, доцент кафедри авіаційної психології Ічанська Олена Михайлівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55816
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри авіаційної психології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Оксентіюк С.С.pdfДипломна робота з пояснювальною запискою1.15 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.