Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55652
Title: Особливості інформаційної політики космічної держави
Authors: Фещенко, Анастасія Вікторівна
Keywords: дипломна робота
інформаційна політика
інформаційна інфраструктура
інформаційне суспільство
космічна галузь
космічна держава
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Сучасне суспільство прийнято вважати інформаційним, тому що інформація стала основним продуктом виробничих відносин. Суспільство функціонує та розвивається виключно на основі розвитку інформаційно-комунікаційних технологій, що лежать у площині інтересів не лише окремої людини, а є підґрунтям для діяльності суспільств. Держави, реагуючи на такі виклики, приймають норми та закони, що контролюють діяльність пов’язану з використанням інформації. Вони формують інформаційну політику, проте не в усіх вона є ефективною, бо залежить від розвитку самої державної інституції та рівня розвитку інформаційних технологій. Зазвичай, саме космічні держави вважаються високорозвиненими в цій галузі.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: доктор політичних наук, доцент, завідувач кафедри міжнародних відносин, інформації та регіональних студій Ржевська Ніна Федорівна.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55652
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри міжнародних відносин, інформації та регіональних студій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дипломна робота.pdf466.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.