Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55352
Title: Розробка спортивного журналу «ВелоІнсайдер»
Authors: Молодцов, Федір Ілліч
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
періодичні видання
журнал
спортивна журналістика
велоспорт
Issue Date: Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Молодцов Ф. І. Розробка спортивного журналу «ВелоІнсайдер». - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 63с.
Abstract: Розробка спортивного журналу на велосипедну тематику потребує знань, досвіду та часу. Велосипеди завжди є актуальними, особливо сьогодні, та інформація про них постійно змінюється. Представників велосегменту стає все більше в Україні, що змушує підвищувати рівень якості продукту та конкурентоспроможності з іншими журналами на спортивну тематику. Концепція спортивного журналу «ВелоІнсайдер» на велосипедну тематику полягає у створенні та поєднанні необхідних розділів, тем, гайдів, рекламної інтеграції для споживача. Успіх і популярність журналу буде зумовлена тим, що кожна серія буде мати низку важливих порад у деталях.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи д-р філол. наук, професор кафедри журналістики Шульгіна Валентина Іванівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55352
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Молодцов.pdf1.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.