Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55060
Title: Правове та технічне забезпечення обліку земель міста Києва
Authors: Яницька, Вікторія
Keywords: облік земель
технічна документація
земельні ділянки
земельний кадастр
воєнний стан
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Яницька В. Правове та технічне забезпечення обліку земель міста Києва // Політ. Сучасні проблеми науки : тези доповідей ХХІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених . – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. - С. 44-45.
Abstract: На сьогодні важливість обліку земель полягає у збиранні, систематизації, зберіганні та оновленні інформації з приводу кількісних та якісних даних про характеристику земельних ділянок в ОТГ, містах і, в тому числі, у місті Києві, а саме у внесенні відомостей (або змін до них) про земельні ділянки та реєстрації прав власності на них, що гарантує та захищає права землевласників, забезпечуючи офіційним визнанням та закріпленням державою прав фізичних та юридичних осіб на нерухоме майно.
Description: 1. «Окремі питання обліку земель як правової категорії» [Електронний ресурс] / Дар’я Кондратенко, // Підприємство, господарство і право. – 2020. – 3. Режим доступу до ресурсу: https://doi.org/10.32849/2663-5313/2020.3.18; 2. Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану» [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2145-20#Text; 3. Земельний Кодекс України [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2768-14#Text
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55060
Appears in Collections:Політ. Аерокосмічна геодезія та землеустрій. 2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Яницька Вікторія.pdfТези доповіді478.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.