Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54630
Title: Аналіз стану забезпеченості населення основними продуктами харчування
Authors: Чуб, Антон Володимирович
Keywords: агропромисловий комплекс
внутрішній ринок
державне регулювання
продукти харчування
Issue Date: 17-Dec-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Чуб А. В. Аналіз стану забезпеченості населення основними продуктами харчування // Матеріали ХІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Фінанси: теорія і практика». – К.: Національний авіаційний університет, 2021. – С.345-346.
Abstract: Здійснено аналіз річної динаміки споживання населенням основних продуктів харчування, проаналізовано розрахункові показники рівня забезпеченості населення, охарактеризовано основні загрози, що впливають на забезпеченість населення продуктами харчування. Визначено фактори, що стримують розвиток продовольчої безпеки.
Description: 1. Баланси та споживання основних продуктів харчування населенням України. Статистичний збірник / За ред. О.М. Прокопенко. Державна служба статистики України. К., 2020. 60 с.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54630
Appears in Collections:Тези конференцій кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
345 Чуб.pdfТези606.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.